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食物アレルギーについて About Food Allergies

御予約と食物アレルギー等  About Reservation, Food Allergies etc...

当店では食品ロスに賛同し、無理な食材調達をしない様に

月メニューを設定せず、御予約を頂いてから、

シェフにより自然の摂理に基づいた旬の食材を拵えて、

コース内で食品バランスを整えたお食事メニューの準備をさせて頂いております。

当店で安全にお食事をお楽しみ頂けますよう、

御予約と同時に食物アレルギーや苦手食材等を皆様にお伺いさせて頂いております。

妊娠中の方も予めお知らせ下さいませ。

 

 例1:1名が海老と蟹アレルギー(出汁OK、加熱済OK)、1名が鴨が苦手

例2:1名が妊娠中の為、生ハム類と刺身は食べられません

 

【備項】

▶多くの苦手食材 (例:魚介類全て苦手) がある場合は、

バランスを整えたコース料理を提供できない為、

恐れながら、御予約を辞退させて頂く事もございます。

▶ローズマリーやタイム等のハーブ類、乳製品、ビネガーは、

マリネや発酵、アイスクリームなど長期的な下拵えに使用され、

取り除けない為、これらが苦手な場合も恐れながら

ご予約を辞退させて頂く場合がございます。

▶現在、麦を使用した自家製の麹を幅広く料理に加えております。

大変恐れながら、グルテンアレルギーの方のご予約は辞退させて頂いております。

 

御心配の場合は、御予約希望日から余裕をもった期間に御連絡下さいませ。

 

 

 

 

 

 We encourage our guests to make

a reservation in advance and moreover,

inform us of any allergies, food difficulties, 

dietary intolerances and vulnerable

conditions i.e. illness pregnancy beforehand.

 

Ex: 1 x allergy for crab and prawn but broth is okay,

1 x difficult to eat Oyster, 

1 x pregnancy no raw food,

unpasteurised cheese and ham

 

 We agreed on reduce food waste in Yokohama city.

After received reservation, chef will prepare

a well-balanced cource menu individually

following by seasonal peak state of

ingredients rather set a monthly menu

proscure unreasonable ingredients. 

We would like to you to make a reservation

earlier as possible,

up to at 5pm the day before your requested day.

 

【Notice】

▶For time being we are unable to accomodate major food group difficulties,

such as no dairy, no gluten and no seafood.

We apologise for any inconvenience.

 

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