Menu メニュー
Restaurant
日本語
LUNCH
12:00 ~ 15:00 L.O 13:00
■ トラディションコース 6500
前菜、お魚、お肉、デザート
オプション : ワインペアリング 6160
プレミアム ワインペアリング 8800
■ シェフスペシャル ランチコース 10500
アミューズ、前菜2皿、お魚、お肉、デザート、小菓子とカフェ
オプション : ワインペアリング 7700
プレミアム ワインペアリング 11000
■ プレミアコース 13500
昼に食べられるディナー食材の7皿のランチコース
オプション : ワインペアリング 7700
プレミアム ワインペアリング 11000
DINNER
18:00 - 22:30 L.O 20:00
■トラディションコース 13500
先付け、前菜2皿、お魚、お肉、デザート、小菓子
オプション : ワインペアリング 7700
プレミアム ワインペアリング 11000
■ シェフスペシャル ディナーコース 18500
季節の8皿の特別料理
オプション : ワインペアリング 9240
プレミアム ワインペアリング 13200
■ ガストロノミックコース 23500
特選食材を使った8皿のシェフスペシャルコース
(3日前まで予約可)
オプション : ワインペアリング 9240
スプレミアム ワインペアリング 13200
♥ サービス:お祝いプレート
( Happy Birthday, Happy Wedding Anniversary, Congratulations, Thank you )
最後の小菓子のお皿にメッセージが入ります。予約時にお知らせ下さい。
*トラディションランチコースのみ、デザートのお皿にメッセージが入ります
御予約時に1つのメニューをお選び頂き、アレルギー等をお知らせ下さいませ。
*お料理の内容は季節の食材をとりいれたシェフによるおまかせとなっております。
*表示金額は税込、別途サービス料10%を頂戴致します。
** 少人数の貸切コース会食 **
誕生日・記念日・ビジネス・新年会
8名様 ~14名様 着席での
コース会食、及び、ワインペアリング
〇 ランチ: Start 12pm Closed 3pm
Degustation・Premierコースより
〇 ディナー: Start 6pm Finish 9pm
Tradition/Degustation/Gastronomiqueコースより
*団体予約の場合は別途、先入金・キャンセルポリシー有
*飲食物の持込み不可
English
LUNCH MENU
12:00 ~ 15:00 L.O 13:00
■ Tradition 6500
Appetiser, Fish, Meat, Dessert
Option : Wine Pairing 6160
Premium Wine Pairing 8800
■ Degustation 10500
Amuse, 2 Appetiser, Fish, Meat, Dessert, Petit Four & Cafe
Option : Wine Pairing7700
Premium Wine Pairing 11000
■ Premier 13500
Dinner Ingredients 7 Course Signature Lunch
Option : Wine Pairing 7700
Premium Wine Pairing 11000
DINNER MENU
18:00 - 22:30 L.O 20:00
■Tradition 13500
Amuse, 2 Appetiser, Fish, Meat,
Dessert, Petit Four
Option : Wine Pairing 7700
Premium Wine Pairing 11000
■ Degustation 18500
Amuse, 3 Appetiser, Fish, Meat,
Dessert, Petit Four
Option : Wine Pairing 9240
Premium Wine Pairing 13200
■ Gastronomique 23500
(Reservation up to 3 days advance)
Gourmet 8 Course Special Dinner
Option : Wine Pairing 9240
Premium Wine Pairing 13200
♥ Complimentary Option : Celebration Plate
( Happy Birthday, Happy Wedding Anniversary, Congratulations, Thank you)
Celebration plate will be with Petit Four course.
*Tradition Lunch menu only the message will be on dessert course.
Reservation required and up to 5pm the day before.
Please select one type menu per reservation
and informing us any food allergies in same time of reservation.
Our menu will be seasonal omakase (chef's selection's).
*All prices are 10% consumption tax included and subject to 10 % service Charge.