Menu メニュー

Restaurant

日本語

 

LUNCH

 12:00 ~ 15:00 L.O 12:30

 

■ トラディションコース 7200 

 前菜、お魚、お肉、デザート

オプション : ワインペアリング 6600

 プレミアム ワインペアリング 9240

デラックス ワインペアリング 13200

 

■ シェフスペシャル ランチコース 11500

  アミューズ、前菜2皿、お魚、お肉、デザート、小菓子とカフェ

オプション : ワインペアリング 8250

プレミアム ワインペアリング 11550   

デラックス ワインペアリング 16500

 

■ プレミアコース 14500 

  昼に食べられるディナー食材の7皿のランチコース

オプション : ワインペアリング 8250

 プレミアム ワインペアリング 11550   

デラックス ワインペアリング 16500 

  

DINNER  

月~金 18:00 - 22:30 最終予約 19:30

土~月、祝 18:00 - 22:00 最終予約 19:00

 

トラディションコース 14500

先付け、前菜2皿、お魚、お肉、デザート、小菓子 

オプション  : ワインペアリング 8250

  プレミアム ワインペアリング 11550 

 デラックス ワインペアリング 16500 

 

■ シェフスペシャル ディナーコース 19500 

季節の8皿の特別料理

 オプション : ワインペアリング 9900

  プレミアム ワインペアリング 13860 

デラックス ワインペアリング 19800 

 

 ■ ガストロノミックコース 25000 

  特選食材を使った8皿のシェフスペシャルコース

(3日前まで予約可)

オプション : ワインペアリング 9900

 プレミアム ワインペアリング 13860

デラックス ワインペアリング 19800 

 

 

 ♥ サービス:お祝いメッセージ(下記定型文 英字のみ)

( Happy Birthday, Happy Wedding Anniversary, Congratulations, Thank you ) 

最後の小菓子のお皿にメッセージが入ります。予約時にお知らせ下さい。

*小菓子とメッセージ以外のプレート上の装飾は当店の備品となりますので、

恐れ入りますが、お持ち帰りはご遠慮くださいませ。

 

御予約時に1つのメニューをお選び頂き、アレルギー等をお知らせ下さいませ

*お料理の内容は季節の食材をとりいれたシェフによるおまかせとなっております。

 

 

*表示金額は税込、別途サービス料10%を頂戴致します。

 

** 少人数の貸切コース会食 **

誕生日・記念日・ビジネス・新年会

8名様 ~14名様 着席での

コース会食、及び、ワインペアリング

〇 ランチ: Start 12pm Closed 3pm

Degustation・Premierコースより

〇 ディナー: Start 6pm Finish 9pm

Tradition/Degustation/Gastronomiqueコースより

*団体予約の場合は別途、先入金・キャンセルポリシー有

*飲食物の持込み不可

 

English

 

LUNCH MENU

 12:00 ~ 15:00 L.O 12:30

    

■ Tradition 7200 

 Appetiser, Fish, Meat, Dessert

Option : Wine Pairing 6600

 Premium Wine Pairing 9240

Deluxe Wine Pairing   13200

 

■ Degustation 11500 

  Amuse, 2 Appetiser, Fish, Meat, Dessert, Petit Four & Cafe

Option : Wine Pairing 8250

   Premium Wine Pairing 11550

 Deluxe Wine Pairing   16500

 

■ Premier 14500 

 Dinner Ingredients 7 Course Signature Lunch

Option : Wine Pairing 8250

   Premium Wine Pairing 11550

 Deluxe Wine Pairing   16500

  

DINNER MENU 

 18:00 - 22:30 L.O 19:30 Wed - Fri

18:00 - 22:00 L.O 19:00 Sat - Mon, Public Holiday

  

■Tradition 14500 

Amuse, 2 Appetiser, Fish, Meat,

Dessert, Petit Four

Option : Wine Pairing 8250

  Premium Wine Pairing 11550

  Deluxe Wine Pairing   16500

 

■ Degustation 19500

Amuse, 3 Appetiser, Fish, Meat,

Dessert, Petit Four

 Option : Wine Pairing 9900

 Premium Wine Pairing 13860

   Deluxe Wine Pairing   19800

 

 ■ Gastronomique 25000 

(Reservation up to 3 days advance)

Gourmet 8 Course Special Dinner 

Option : Wine Pairing 9900

 Premium Wine Pairing 13860

 Deluxe Wine Pairing   19800 

 

 

♥ Complimentary Service Option : Celebration Message 

( Happy Birthday, Happy Wedding Anniversary, Congratulations, Thank you)

Celebration plate will be with Petit Four course.

 *All decorations except petit fours and messages are our propaties,

so please refrain from taking them home.

 

Reservation required and up to 5pm the day before.

Please select one type menu per reservation

  and informing us any food allergies in same time of reservation. 

Our menu will be seasonal omakase (chef's selection's). 

*All prices are 10% consumption tax included and subject to 10 % service Charge.

食物アレルギーについて About Food Allergies

御予約と食物アレルギー等  About Reservation, Food Allergies etc...

当店では食品ロスに賛同し、無理な食材調達をしない様に

月メニューを設定せず、御予約を頂いてから、

シェフにより自然の摂理に基づいた旬の食材を拵えて、

コース内で食品バランスを整えたお食事メニューの準備をさせて頂いております。

当店で安全にお食事をお楽しみ頂けますよう、

御予約と同時に食物アレルギーや苦手食材等を皆様にお伺いさせて頂いております。

妊娠中の方も予めお知らせ下さいませ。

 

 例1:1名が海老と蟹アレルギー(出汁OK、加熱済OK)、1名が鴨が苦手

例2:1名が妊娠中の為、生ハム類と刺身は食べられません

 

【備項】

▶多くの苦手食材 (例:魚介類全て苦手) がある場合は、

バランスを整えたコース料理を提供できない為、

恐れながら、御予約を辞退させて頂く事もございます。

▶ローズマリーやタイム等のハーブ類、乳製品、ビネガーは、

マリネや発酵、アイスクリームなど長期的な下拵えに使用され、

取り除けない為、これらが苦手な場合も恐れながら

ご予約を辞退させて頂く場合がございます。

▶現在、麦を使用した自家製の麹を幅広く料理に加えております。

大変恐れながら、グルテンアレルギーの方のご予約は辞退させて頂いております。

 

御心配の場合は、御予約希望日から余裕をもった期間に御連絡下さいませ。

 

 

 

 

 

 We encourage our guests to make

a reservation in advance and moreover,

inform us of any allergies, food difficulties, 

dietary intolerances and vulnerable

conditions i.e. illness pregnancy beforehand.

 

Ex: 1 x allergy for crab and prawn but broth is okay,

1 x difficult to eat Oyster, 

1 x pregnancy no raw food,

unpasteurised cheese and ham

 

 We agreed on reduce food waste in Yokohama city.

After received reservation, chef will prepare

a well-balanced cource menu individually

following by seasonal peak state of

ingredients rather set a monthly menu

proscure unreasonable ingredients. 

We would like to you to make a reservation

earlier as possible,

up to at 5pm the day before your requested day.

 

【Notice】

▶For time being we are unable to accomodate major food group difficulties,

such as no dairy, no gluten and no seafood.

We apologise for any inconvenience.

 

1
Today's Schedule