Menu メニュー
食物アレルギーについて About Food Allergies
御予約と食物アレルギー等 About Reservation, Food Allergies etc...
当店では食品ロスに賛同し、無理な食材調達をしない様に
月メニューを設定せず、御予約を頂いてから、
シェフにより自然の摂理に基づいた旬の食材を拵えて、
コース内で食品バランスを整えたお食事メニューの準備をさせて頂いております。
当店で安全にお食事をお楽しみ頂けますよう、
御予約と同時に食物アレルギーや苦手食材等を皆様にお伺いさせて頂いております。
妊娠中の方も予めお知らせ下さいませ。
例1:1名が海老と蟹アレルギー(出汁OK、加熱済OK)、1名が鴨が苦手
例2:1名が妊娠中の為、生ハム類と刺身は食べられません
【備項】
▶多くの苦手食材 (例:魚介類全て苦手) がある場合は、
バランスを整えたコース料理を提供できない為、
恐れながら、御予約を辞退させて頂く事もございます。
▶ローズマリーやタイム等のハーブ類、乳製品、ビネガーは、
マリネや発酵、アイスクリームなど長期的な下拵えに使用され、
取り除けない為、これらが苦手な場合も恐れながら
ご予約を辞退させて頂く場合がございます。
▶現在、麦を使用した自家製の麹を幅広く料理に加えております。
大変恐れながら、グルテンアレルギーの方のご予約は辞退させて頂いております。
御心配の場合は、御予約希望日から余裕をもった期間に御連絡下さいませ。
We encourage our guests to make
a reservation in advance and moreover,
inform us of any allergies, food difficulties,
dietary intolerances and vulnerable
conditions i.e. illness pregnancy beforehand.
Ex: 1 x allergy for crab and prawn but broth is okay,
1 x difficult to eat Oyster,
1 x pregnancy no raw food,
unpasteurised cheese and ham
We agreed on reduce food waste in Yokohama city.
After received reservation, chef will prepare
a well-balanced cource menu individually
following by seasonal peak state of
ingredients rather set a monthly menu
proscure unreasonable ingredients.
We would like to you to make a reservation
earlier as possible,
up to at 5pm the day before your requested day.
【Notice】
▶For time being we are unable to accomodate major food group difficulties,
such as no dairy, no gluten and no seafood.
We apologise for any inconvenience.