料金表(税込み) Price List (tax included)
刃かけ直し
状態によって¥100〜¥500が研ぎ直し料金にプラスになります。
Depending on the condition, ¥100- ¥500 will be added to the resharpening fee.

変形直し Deformation Repair
大きく欠けた包丁や折れた包丁、研ぎ減って変形した包丁などを直します。
状態によって¥500〜¥1,000が研ぎ料金にプラスされます。
We can repair chipped knives, broken knives, and deformed knives.
Depending on the condition, ¥500 to ¥1,000 will be added to the sharpening fee.

和包丁の柄 交換
菜切包丁、出刃包丁、刺身包丁などの柄を交換します。
新しい柄を取り付ける時に接着剤を充填するので、中子が腐食しにくくなります。
通常、研ぎと合わせてお受けしています。
当店では新潟県三条市の平野木工製の天然木ロウ引き柄¥1,100と
焼き栗柄¥1,320をご用意しております。
We will replace the handles of kitchen knives such as nakiri knives, de-aberu knives, and sashimi knives.
When we install a new handle, we fill the core with adhesive to prevent corrosion.
Usually, we offer this service as a set with sharpening.
Two types of handles are available: a natural wood waxed handle (1100 yen) and a roasted chestnuthandle (1,320 yen) made by Hirano Mokko of Sanjo City, Niigata Prefecture.