刃研ぎ屋 月
月を見るたび思い出せ!

新潟市を中心にスーパーや野菜直売所などを回って刃物研ぎをやっています!包丁が切れなくて困っている方、ぜひご利用ください!各種包丁はもちろんハサミや鎌、クワ、ナタ、業務用スライサーの刃なども研ぎます♪
We do knife sharpening around Niigata City, visiting supermarkets and vegetable markets! If you have trouble sharpening your kitchen knives, we are here t
 080-5465-4768
お問い合わせ

料金表(税込み) Price List (tax included)

修理 Kitchen Knife Repair

刃かけ直し

100円~

状態によって¥100〜¥500が研ぎ直し料金にプラスになります。

Depending on the condition, ¥100- ¥500 will be added to the resharpening fee.

変形直し Deformation Repair

500円~

大きく欠けた包丁や折れた包丁、研ぎ減って変形した包丁などを直します。

状態によって¥500〜¥1,000が研ぎ料金にプラスされます。

We can repair chipped knives, broken knives, and deformed knives.

Depending on the condition, ¥500 to ¥1,000 will be added to the sharpening fee.

和包丁の柄 交換

800円~

菜切包丁、出刃包丁、刺身包丁などの柄を交換します。

新しい柄を取り付ける時に接着剤を充填するので、中子が腐食しにくくなります。

通常、研ぎと合わせてお受けしています。

当店では新潟県三条市の平野木工製の天然木ロウ引き柄¥800と

焼き栗柄¥1,200をご用意しております。

We will replace the handles of kitchen knives such as nakiri knives, de-aberu knives, and sashimi knives.

When we install a new handle, we fill the core with adhesive to prevent corrosion.

Usually, we offer this service as a set with sharpening.

Two types of handles are available: a natural wood waxed handle (800 yen) and a roasted chestnuthandle (1,200 yen) made by Hirano Mokko of Sanjo City, Niigata Prefecture.  

   

    IMG_7695.JPG      IMG_8083.JPG

 

和包丁の柄 交換  IMG_8257.JPG

1
2024.05.20 Monday