Menu

当店にはメニュー表がございません。
全国の生産者から直接届けられる季節ごとの旬の野菜、朝に仕入れた新鮮な魚介類、肉etc.
その日、最高のコンディションで提供できる食材をより楽しんで頂くためのスタイルです。
素材が本来持つ風味を引き出して、決して手を加えすぎることのないやさしい料理。
シェフ西山のインスピレーションを、ぜひ五感で味わって下さい。
Lunch 12:30スタート(金、土、日のみ)
コース料理 ¥8,300/税込みサービス料別10%
Dinner 18:30スタート
コース料理 ¥14,300税込みサービス料別10%
※コース料理は前日までの完全予約制となっております。
サービス料10%を頂戴しております。
We don’t have any ordinary menu.
Because we want our customer to enjoy our dishes with materials
such as seasonal flesh vegetable , seafood and meat etc in their best condition.
Please enjoy our plates which are made with the natural flavor of the material.
Taste the inspiration and invent of the chef Nishiyama.
Lunch Start at 12:30 (Only available on Fri、Sat、Sun)
Course menu ¥8,300
Dinner Start at 18:30
Course menu ¥14,300
We ask you to reserve beforehand by a day before your visit if you would like to order course menu.
We charge 10% of the service .

当店では、ほぼ全てのワインが自然派、あるいは日本ワインです。
自然に寄り添って作り出されるワインだからこそ、安全で美味しい。
シェフ西山の料理との幸せなマリアージュを、どうぞご堪能下さい。
※ワイン以外のドリンクやノンアルコールメニューもございます。
ディナータイはサービス料10%を頂戴しております。
Almost all the wine we have are made naturally, or made in Japan.
It’s very safe and tasty because of the way they were produced.
Please enjoy the happy mariage with the plates produced by chef Nishiyama.
We have not only wine but also other alcohol and non-alcohol beverage.
We charge 10% of the service fee in the evening.