Tel / 076-213-8118

Restaurant N-エンヌ-

KANAZAWA Bistronomy Restaurant

Restaurant N

         ジャージー牛のグリエ

“国産食材にこだわり、日本各地の素晴らしい生産者から届けられた食材にほんの少しだけ手を加え、その食材の旨さを引き出す”

 

“食材と食材を組み合わせその相性を考えお客様に提供する”

 

 

こんなことをいつも考え、食材と向き合っています。

 

 

 

そのために必要なものは、最高の食材であり、その食材の良さを見極め

作り上げる生産者であるということを、ここ数年日本各地を回り感じました。

 

生産者と語り、触れ合い、その情熱を私たち料理人が理解し、

お客様に“一皿”として伝える理想のレストランをこの金沢で発信していきたいと思います。

 

 

金沢港より日本一の鮮魚
能登島 金沢各地より届けられる野菜
北海道 岩手 茨城 愛知より家禽類 etc.

 

 

できる限り金沢の食材を使い、またその時の一番美味しい瞬間を日本各地より逃さずお客様に提供致します。

 

 

 

恵み豊かなこの金沢で育った大地や海の食材をお楽しみください。

 

 

 

 

 

"We are very particular about vegetable made in Japan, and we cook it simply to take their taste out."

 

"We think the best compatibility of the materials it for our customer." 

 

 

 

I always think it to face to the materials.

 

 

 

To realize it, I think we need the best material and producer of the material. This is what I feel after

 

visiting many place of Japan for several years.

 

 

 

We produce our ideal restaurant which talk with the producers of materials, understand their passion

 

and tell it to our customers as the dishes in Kanazawa.

 

 

 

The best fresh fish from Kanazawa port

 

Vegetable from Kanazawa, Notojima

 

Poultry fromHokkaido, Iwate, Ibaraki, Aichi etc 

 

 

 

We use the local materials from Kanazawa, and alsowe capture the best seasonal materials fromall over Japan.

 

Please enjoy materials from fertile ground and sea in this rich region, Kanazawa.

 

 

 

 

Restaurant N-エンヌ-

 

オーナーシェフ 西山昭二

Owner chef Shoji Nishiyama

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