健喜ファーム
岡山県の真ん中あたりで農業を営んでいます。「出荷できない農産物を廃棄するのはもったいない」。そんな気持ちから加工品の製造も始めました。美味しく飲んで食べて心も体も元気にSDGs(持続可能な開発目標)環境にやさしくを目指してパッケージにビンと缶を使わないでゴミの減量化を目指しています。
栽培期間中に農園では、化学肥料と化学農薬を使用していません。 また農園で烏骨鶏とアローカナが平飼いでのびのびと元気でかけまわっています。 出来るだけ体に良い物を目指し、原材料にもこだわり作り方にもこだわっています。保存料、着色料、添加物は使用せずむだのないように材料を使っています。
農園ではバナナ、発芽にんにく、にんにく、マコモ、クレソン、ユーカリ、雲竜柳などを化学肥料、化学農薬を使用せずに栽培をしています。
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kenki Farm
We run a farm in the middle of Okayama Prefecture. We believe that it is a waste to dispose of produce that cannot be shipped. With this in mind, we have started manufacturing processed products. We aim to reduce the amount of garbage by not using bottles and cans for packaging, aiming to be environmentally friendly in accordance with the SDGs (Sustainable Development Goals).
No chemical fertilizers or pesticides are used on the farm during the growing season. We also have a flock of silkys and arrocana roaming around the farm. We are very particular about the ingredients and the production process, aiming to produce products that are as good for the body as possible. We do not use preservatives, coloring agents, or additives, and we use ingredients in a waste-free manner.We grow bananas, sprouted garlic, garlic, Makomo, watercress, eucalyptus, and willow without using chemical fertilizers or pesticides.