御予約は前日の5pmまでお承り可能となります。御予約時に食物アレルギーや苦手食材がある場合は、必ずご記入下さい。
席のみ予約は行なっておりません。
■■LUNCH 12:00-15:00 L.O 13:00■■DINNER 18:00-22:30 L.O 20:00■■
Inform us reservation up to 5pm the day before your requested day.
Please fill in Date, Number of People, Menu plus food allergy with contact details.
Please note that we do not have À la carte menu.
■■Lunch 12h00-15h00 L.O13h00 ■■ Dinner 18h00-22h30 L.O 20h00 ■■ Closed Monday Lunch, Tuesday / Open Public Holiday
昼時間にディナーコースをお楽しみ頂ける、7品のプレミアコース 13500円
【グルメな方、夜になかなか出られない方、御褒美ランチ、お誕生日、記念日、お祝い等にお薦めのコース】
先付 + 前菜1 + 前菜2 + お魚 + お肉 + デザート + 小菓子
*食物アレルギー等のある方は、御予約時にお知らせ下さいませ。
*税込表記、別途、10%のサービス料を頂戴致します
*11/1-12/3, 12/22-12/25提供なし
■Premium 7 Course Signature Menu 11550 JPY (from April 13500 yen)
Amuse + Appetiser 1 + Appetiser 2 + Fish + Meat + Dessert + Petit four
*Please inform us if you have any allergy or dietary concern when you make reservation.
( Tax included, excluded 10% service charge )
*11/1-12/3, 12/22-12/25 No service of this menu
旬の食材を使った7品のシェフスペシャルのフルコース 10500円 **12/22-12/25 販売停止**
【御褒美ランチ、お誕生日、記念日、お祝い等にお薦めのコース】
先付け + 前菜1 + 前菜2 + お魚 + お肉 + デザート + 小菓子
食物アレルギー等のある方は、御予約時にお知らせ下さいませ。
税込み表記、別途、10%のサービス料を頂戴致します。
7 Course Seasonal Tasting Lunch Menu 10500 yen) ** This Menu will be No Service 12/22-12/25 **
Amuse + Appetiser 1 + Appetiser 2 + Fish + Meat + Dessert + Petit four
Please inform us if you have any allergy or dietary concern when you make reservation.
( Tax included, excluded 10% service charge )
季節の4品のランチコース 6500円 **12/22-12/25 販売停止**
前菜+お魚+お肉+デザート
食物アレルギー等のある方は、御予約時にお知らせ下さいませ。
税込み表記、別途、10%のサービス料を頂戴致します。
Seasonal 4 Dishes Lunch Course 6500 JPY ** This Menu will be No Service 12/22-12/25 **
Appetiser + Fish + Meat + Dessert
Please inform us if you have any allergy or dietary concern when you make reservation.
( Tax included, excluded 10% service charge )
特選食材を使った8品の季節のディナーコース 23500円
先付+前菜3皿+お魚+お肉 + デザート+小菓子
食物アレルギー等の有無を御予約時にお知らせ下さいませ。
税込み表記、別途、10%のサービス料を頂戴致します。
コースの内容は、特選食材+季節の食材をとりいれたシェフによるおまかせとなります。
Gourmet8Courses Signature Menu 23,500 yen
Amuse + 3 Appetiser + Fish + Meat + Dessert + Petit Four
Please inform us any of food allergy or food difficulties when you make reservation.
(Tax included, excluded 10% service charge )
シェフ渾身のグルメな旬の食材を使ったスペシャルメニュー8皿のコース 18500円(税込) **12/22-12/25 販売停止**
【グルメな方、お誕生日、記念日、お祝いなどにお薦めのコース】
先付 + 前菜3品 + お魚 + お肉 + デザート+ 小菓子
シェフがメニューに合わせてひと皿毎に選んだワインペアリングはおススメです。
*10%のサービス料頂戴させて頂きます。
8Courses Seasonal Tasting Menu 18500 yen ** This Menu will be No Service 12/22-12/25 **
Amuse + 3 Appetiser + Fish + Meat + Dessert + Petit four
Please inform us if you have any allergy or dietary concern when you make reservation.
(Tax included, excluded 10% service charge )
7品の季節のディナーコース 13500円 **12/22-12/25 販売停止**
【御褒美ディナー、フレンチ気分な普段の日におススメ】
先付 + 前菜2品 + お魚 + お肉 + デザート + 小菓子
食物アレルギー等のある方は、御予約時にお知らせ下さい。
税込み表記、別途、10%のサービス料を頂戴致します。
Seasonal 7 Courses Dinner Menu 13500 yen ** This Menu will be No Service 12/22-12/25 **
Amuse + 2 Appetiser + Fish + Meat + Dessert + Petit four
Please inform us if you have any allergy or dietary concern when you make reservation.
*tax included, excluded 10% service charge
■キャンセル・変更について
御予約のキャンセルや御変更等は、御予約の1営業日前までに、4名様以上の場合は3営業日前までにお知らせ下さいませ。クリスマスから年末年始12/13-1/8期間は、7営業日前までにお知らせ下さいませ。
その期日を過ぎますと、恐れ入りますがキャンセルポリシーに伴いお一人様につき、コース料金(税込)にサービス料10%を加えた料金を御予約のお名前様より頂戴致します。*8名様以上の場合は別途団体でのご予約、及びキャンセルポリシーにてお承りさせて頂きます。
■Cancellation Policy
For any changes and cancellations, please provide notice no less than 1 business day, for reservations up to 4 guests and 3 business days notice, for reservations of 5 guests or more..
For Holiday Seasons period from 13th December to 8th January please provide notice no less than a week. Any cancellations outside of these periods and no-shows on the day, we reserve the right to charge full amount for the menu per person (menu + 10% service charge + 10% tax).
■2名様 料率
・当日連絡 有・なし 100%
・1日前 100%
■4名様
・当日連絡 有・なし100%
・1日前 100%
・2日前 100%
・3日前 100%
■5名様以上 料率
・当日連絡 有・なし 100%
・1日前 100%
・2日前 100%
・3日前 100%
・4日前 100%
・5日前 100%
■クリスマス・年末年始 料率
・当日連絡 有・なし 100%
・7日前 100%