Marques Gastronomy&Wine

求人ページ

本場ヨーロッパでの経験を持つオーナーシェフがアシスタント・シェフを募集!!
高級モダン・フレンチ・レストランで修業したい方、英語環境、駅近。
A exciting opportunity to join modern french gastronomy restaurant as an assistant chef you will be working closely with the owner chef.
募集職種 キッチンスタッフ
雇用形態 契約社員 /アルバイト /パート
仕事内容 キッチンでの仕事
コースの合間に、調理台を常に片付け、清潔に保ち、次のコースに供え全ての食材を揃え、調理の速度に合わせ遅れが絶対にでないように必要なものを用意する。
技術によっての調理補助を任せます。
日ごとに食材の在庫を確認し、常に食材を安全に保管する。
健康かつ栄養が整ったまかないをつくる。お料理のサーブなど。
Job Description:
Ensure clean cooking utensils and clean work area so that the chef can get right down to work.
Make sure that all ingredients are available for the chef so that he can cook without any hindrances or delays.
Refer to list of needed ingredients on a day to day basis and check inventory.
Make arrangements to store food items in a safe and orderly manner.
Make healthy staff food. Serve food for the customer.

給与 (試用期間)時給900円~
Probation period 900 yen per hour
応募資格 主体性があり、臨機応変な方
料理を作る事に情熱のある方
フレンチなどの調理場で2年以上の経験のある方、
日本語と英語の話せる方優遇。
健康
時間厳守
16歳以上で、日本で正規に働けるVISAをお持ちの方

Flexible, subjectivity, punctually, healthy and passion for cooking.
you have motivate to make good food.
Japanese national, Japanese residency visa or you have right to work VISA in Japan
Ideally you will speak English/Japanese and have at least 2 years kitchen experience.
求める人材 主体性があり、臨機応変でモチベーションの高い方
習うことが好きで、料理を作る事に情熱のある方
英語が日常会話程度できる方歓迎
勤務時間 水曜日~日曜日 9:00 ~ 15:00  17:30 ~ 23:00
週休2日休み(月曜・火曜)

Working hours
Wednesday to Sunday 9 am to 15 pm 17:30 pm to 23 pm
Two days off (Monday and Tuesday)
勤務地 みなとみらい線 元町・中華街駅 5番出口より徒歩3分
JR 根岸線 石川町駅 元町出口より徒歩13分

Working place
Minatomirai line, Motomachi/Chukagai station exit 5, walk about 3 min
JR Negishi line, Ishikawacho station exit Motomachi, walk about 13 min
休日休暇 夏休み 1週間~1カ月
冬休み 2週間

Holiday
Summer 1 week to 4 weeks
Winter 2 weeks
2017年12月31日まで掲載