Menu メニュー

Restaurant

日本語

 

LUNCH

 12:00 ~ 15:00 L.O 13:00

  

■ トラディションコース 6500 

 前菜、お魚、お肉、デザート

オプション : ワインペアリング 6160

 プレミアム ワインペアリング 8800

 

■ シェフスペシャル ランチコース 10500

  アミューズ、前菜2皿、お魚、お肉、デザート、小菓子とカフェ

オプション : ワインペアリング 7700

プレミアム ワインペアリング 11000   

 

■ プレミアコース 13500 

  昼に食べられるディナー食材の7皿のランチコース

オプション : ワインペアリング 7700

 プレミアム ワインペアリング 11000 

  

DINNER  

 18:00 - 22:30 L.O 20:00

 

トラディションコース 13500

先付け、前菜2皿、お魚、お肉、デザート、小菓子 

オプション  : ワインペアリング 7700

  プレミアム ワインペアリング 11000 

 

■ シェフスペシャル ディナーコース 18500 

季節の8皿の特別料理

 オプション : ワインペアリング 9240

  プレミアム ワインペアリング 13200 

 

 ■ ガストロノミックコース 23500 

  特選食材を使った8皿のシェフスペシャルコース

(3日前まで予約可)

オプション : ワインペアリング 9240

 プレミアム ワインペアリング 13200

   

 

 

 ♥ サービス:お祝いプレート 

( Happy Birthday, Happy Wedding Anniversary, Congratulations, Thank you ) 

 最後の小菓子のお皿にメッセージが入ります。予約時にお知らせ下さい。

*トラディションランチコースのみ、デザートのお皿にメッセージが入ります

 

御予約時に1つのメニューをお選び頂き、アレルギー等をお知らせ下さいませ

*お料理の内容は季節の食材をとりいれたシェフによるおまかせとなっております。

 

 

*表示金額は税込、別途サービス料10%を頂戴致します。

 

** 少人数の貸切コース会食 **

誕生日・記念日・ビジネス・新年会

8名様 ~14名様 着席での

コース会食、及び、ワインペアリング

〇 ランチ: Start 12pm Closed 3pm

Degustation・Premierコースより

〇 ディナー: Start 6pm Finish 9pm

Tradition/Degustation/Gastronomiqueコースより

*団体予約の場合は別途、先入金・キャンセルポリシー有

*飲食物の持込み不可

 

English

 

LUNCH MENU

 12:00 ~ 15:00 L.O 13:00

    

■ Tradition 6500 

 Appetiser, Fish, Meat, Dessert

Option : Wine Pairing 6160

 Premium Wine Pairing 8800

 

■ Degustation 10500 

  Amuse, 2 Appetiser, Fish, Meat, Dessert, Petit Four & Cafe

Option : Wine Pairing7700

   Premium Wine Pairing 11000

 

■ Premier 13500 

 Dinner Ingredients 7 Course Signature Lunch

Option : Wine Pairing 7700

   Premium Wine Pairing 11000

  

DINNER MENU 

 18:00 - 22:30 L.O 20:00

  

■Tradition 13500 

Amuse, 2 Appetiser, Fish, Meat,

Dessert, Petit Four

Option : Wine Pairing 7700

  Premium Wine Pairing 11000

 

■ Degustation 18500

Amuse, 3 Appetiser, Fish, Meat,

Dessert, Petit Four

 Option : Wine Pairing 9240

 Premium Wine Pairing 13200

 

 ■ Gastronomique 23500 

(Reservation up to 3 days advance)

Gourmet 8 Course Special Dinner 

Option : Wine Pairing 9240

 Premium Wine Pairing 13200

  

 

 

♥ Complimentary Option : Celebration Plate 

( Happy Birthday, Happy Wedding Anniversary, Congratulations, Thank you)

Celebration plate will be with Petit Four course.

*Tradition Lunch menu only the message will be on dessert course. 

 

Reservation required and up to 5pm the day before.

Please select one type menu per reservation

  and informing us any food allergies in same time of reservation. 

Our menu will be seasonal omakase (chef's selection's). 

*All prices are 10% consumption tax included and subject to 10 % service Charge.

御予約について About Reservation

御予約と食物アレルギー等  About Reservation, Food Allergies etc...

当店では食品ロスに賛同し、無理な食材調達をしない様に

月メニューを設定せず、御予約を頂いてから、

シェフにより自然の摂理に基づいた旬の食材を拵えて、

コース内で食品バランスを整えたお食事メニューの準備をさせて頂いております。

当店で安全にお食事をお楽しみ頂けますよう、

御予約と同時に食物アレルギーや苦手食材等を皆様にお伺いさせて頂いております。

妊娠中の方も予めお知らせ下さいませ。

 

現在、麦を使用した自家製の麹を幅広く料理に加えております。

大変恐れながら、グルテンアレルギーの方のご予約は辞退させて頂いております。

多くの苦手食材や、フランス料理の下味に使用するローズマリーやタイム等のハーブ類、

乳製品、ビネガーなどが苦手食材にある場合も恐れながら、

御予約を辞退させて頂く事もございますので、

御心配の場合は、御予約希望日から余裕をもった期間に御連絡下さいませ。

 

できる限り御予約をお早めに、

前日の5pm迄お承りさせて頂いております。

 

例:1名が蟹と海老アレルギー(出汁OK)、

1名がラムと牡蛎が苦手、

私は妊娠中の為、生魚、生ハム、チーズが食べれません など。

 

 We encourage our guests to make

a reservationin advance and moreover,

inform us of any allergies, food difficulties, 

dietary intolerances and vulnerable

conditions i.e. illness pregnancy beforehand.

Ex: 1 x allergy for crab and prawn,

1 x difficult to oyster and mushroom, 

1 x pregnancy no raw food,

unpasteurised cheese and ham

 

 We agreed on food waste in Yokohama city.

After received reservation, chef will prepare

a well balanced of menu individually

following by seasonal peak state of

ingredients rather set a monthly menu

proscure unreasonable ingredients. 

We would like to you to make a reservation

earlier as possible,

up to at 5pm the day before your requested day.

 

Notice

・For time being we are unable to accomodate major food group difficulties,

such as no dairy, no gluten and no seafood.

We apologise for any inconvenience.

 

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