Menu メニュー
Restaurant
日本語
LUNCH
12:00 ~ 15:00 L.O 13:00
■ トラディションコース 6500
前菜、お魚、お肉、デザート
オプション : ワインペアリング 6160
プレミアム ワインペアリング 8800
■ シェフスペシャル ランチコース 10500
アミューズ、前菜2皿、お魚、お肉、デザート、小菓子とカフェ
オプション : ワインペアリング 7700
プレミアム ワインペアリング 11000
■ プレミアコース 13500
昼に食べられるディナー食材の7皿のランチコース
オプション : ワインペアリング 7700
プレミアム ワインペアリング 11000
DINNER
18:00 - 22:30 L.O 20:00
■トラディションコース 13500
先付け、前菜2皿、お魚、お肉、デザート、小菓子
オプション : ワインペアリング 7700
プレミアム ワインペアリング 11000
■ シェフスペシャル ディナーコース 18500
季節の8皿の特別料理
オプション : ワインペアリング 9240
プレミアム ワインペアリング 13200
■ ガストロノミックコース 23500
特選食材を使った8皿のシェフスペシャルコース
(3日前まで予約可)
オプション : ワインペアリング 9240
スプレミアム ワインペアリング 13200
♥ サービス:お祝いプレート
( Happy Birthday, Happy Wedding Anniversary, Congratulations, Thank you )
最後の小菓子のお皿にメッセージが入ります。予約時にお知らせ下さい。
*トラディションランチコースのみ、デザートのお皿にメッセージが入ります
御予約時に1つのメニューをお選び頂き、アレルギー等をお知らせ下さいませ。
*お料理の内容は季節の食材をとりいれたシェフによるおまかせとなっております。
*表示金額は税込、別途サービス料10%を頂戴致します。
** 少人数の貸切コース会食 **
誕生日・記念日・ビジネス・新年会
8名様 ~14名様 着席での
コース会食、及び、ワインペアリング
〇 ランチ: Start 12pm Closed 3pm
Degustation・Premierコースより
〇 ディナー: Start 6pm Finish 9pm
Tradition/Degustation/Gastronomiqueコースより
*団体予約の場合は別途、先入金・キャンセルポリシー有
*飲食物の持込み不可
English
LUNCH MENU
12:00 ~ 15:00 L.O 13:00
■ Tradition 6500
Appetiser, Fish, Meat, Dessert
Option : Wine Pairing 6160
Premium Wine Pairing 8800
■ Degustation 10500
Amuse, 2 Appetiser, Fish, Meat, Dessert, Petit Four & Cafe
Option : Wine Pairing7700
Premium Wine Pairing 11000
■ Premier 13500
Dinner Ingredients 7 Course Signature Lunch
Option : Wine Pairing 7700
Premium Wine Pairing 11000
DINNER MENU
18:00 - 22:30 L.O 20:00
■Tradition 13500
Amuse, 2 Appetiser, Fish, Meat,
Dessert, Petit Four
Option : Wine Pairing 7700
Premium Wine Pairing 11000
■ Degustation 18500
Amuse, 3 Appetiser, Fish, Meat,
Dessert, Petit Four
Option : Wine Pairing 9240
Premium Wine Pairing 13200
■ Gastronomique 23500
(Reservation up to 3 days advance)
Gourmet 8 Course Special Dinner
Option : Wine Pairing 9240
Premium Wine Pairing 13200
♥ Complimentary Option : Celebration Plate
( Happy Birthday, Happy Wedding Anniversary, Congratulations, Thank you)
Celebration plate will be with Petit Four course.
*Tradition Lunch menu only the message will be on dessert course.
Reservation required and up to 5pm the day before.
Please select one type menu per reservation
and informing us any food allergies in same time of reservation.
Our menu will be seasonal omakase (chef's selection's).
*All prices are 10% consumption tax included and subject to 10 % service Charge.
御予約について About Reservation
御予約と食物アレルギー等 About Reservation, Food Allergies etc...
当店では食品ロスに賛同し、無理な食材調達をしない様に
月メニューを設定せず、御予約を頂いてから、
シェフにより自然の摂理に基づいた旬の食材を拵えて、
コース内で食品バランスを整えたお食事メニューの準備をさせて頂いております。
当店で安全にお食事をお楽しみ頂けますよう、
御予約と同時に食物アレルギーや苦手食材等を皆様にお伺いさせて頂いております。
妊娠中の方も予めお知らせ下さいませ。
現在、麦を使用した自家製の麹を幅広く料理に加えております。
大変恐れながら、グルテンアレルギーの方のご予約は辞退させて頂いております。
多くの苦手食材や、フランス料理の下味に使用するローズマリーやタイム等のハーブ類、
乳製品、ビネガーなどが苦手食材にある場合も恐れながら、
御予約を辞退させて頂く事もございますので、
御心配の場合は、御予約希望日から余裕をもった期間に御連絡下さいませ。
できる限り御予約をお早めに、
前日の5pm迄お承りさせて頂いております。
例:1名が蟹と海老アレルギー(出汁OK)、
1名がラムと牡蛎が苦手、
私は妊娠中の為、生魚、生ハム、チーズが食べれません など。
We encourage our guests to make
a reservationin advance and moreover,
inform us of any allergies, food difficulties,
dietary intolerances and vulnerable
conditions i.e. illness pregnancy beforehand.
Ex: 1 x allergy for crab and prawn,
1 x difficult to oyster and mushroom,
1 x pregnancy no raw food,
unpasteurised cheese and ham
We agreed on food waste in Yokohama city.
After received reservation, chef will prepare
a well balanced of menu individually
following by seasonal peak state of
ingredients rather set a monthly menu
proscure unreasonable ingredients.
We would like to you to make a reservation
earlier as possible,
up to at 5pm the day before your requested day.
Notice
・For time being we are unable to accomodate major food group difficulties,
such as no dairy, no gluten and no seafood.
We apologise for any inconvenience.